• 26 november 2022: Verslag sv Houtwijk J08-1 - HVV J08-6

  Vandaag de eerste wedstrijd in de nieuwe poule.

  Onze toppers zijn nu in fase twee van de competitie een klasse hoger ingedeeld. Namelijk de derde klasse. Vandaag waren Jiyan en Ishay er ook weer bij. HVV was weer onze tegenstander.

  Het was wel duidelijk dat we een klasse hoger zijn ingedeeld want de tegenstander speelde al een stuk fysieker. Houtwijk had het in het begin van de wedstrijd ook wel even moeilijk. Percy maakte uiteindelijk de 1-0 welke via een hoofd van een HVV-speler het doel in ging. De ban was gebroken bij Houtwijk en ze kwamen beter in het spel. Rayan onze stofzuiger liet zien ook over een goed schot te beschikken knalde en op goal. Via een voet van HVV ging de bal in de goal. Bij HVV zakte het een beetje in en Pedro scoorde de 3e, en de 4-0.

  Uiteindelijk zou het redelijk eenvoudig 9-0 worden voor sv Houtwijk. Verdere doelpuntenmakers waren, Rayan 5-0 Mattia 6-0 Pedro 7-0 Mattia 8-0 Reyansh 9-0

  Onze coach wilde zo graag winnen dat hij zelf ook nog twee keer heeft gescoord. Helaas tellen deze niet mee voor de eindstand. (Rachid 10-0) (Rachid 11-0) 😊 Een mooie generale voor sv Houtwijk in de nieuwe klasse.

  Volgende week uit tegen dezelfde tegenstander.

  Let op jongens niet te laat naar bed want zij zullen uit zijn op revanche!!

  Groet Erwin, Levent en Rachid.