• Corona Update

Beste Ouders,

Afgelopen dinsdagavond op 2 februari was er weer een persconferentie in het kader van Covid-19.

Het (demissionair)kabinet heeft hierin onder meer aangekondigd dat het basisonderwijs vanaf maandag 8 februari weer open mag. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, zijn er extra maatregel van kracht op de bassischolen vanaf 8 februari.

Een van de extra maatregelen is dat als leerlingen en onderwijspersoneel in nauw contact zijn geweest met iemand die besmet is met het coronavirus, 5 dagen in quarantaine moet. Na 5 dagen kan men zich laten testen. Dit is vrijwillig. Leerlingen die zich niet laten testen moeten 5 dagen langer (dus 5 dagen extra) in quarantaine blijven.

Ons voetbalvereniging s.v. Houtwijk volgt bovenstaande RIVM richtlijnen. Dit houdt in dat als iemand binnen het team en ook de trainer/begeleiding positief is getest, het hele elftal thuis moet blijven. Er wordt dus minimaal 5 dagen niet getraind/gevoetbald. Laat je jezelf niet testen na 5 dagen, dan dien je 5 dagen langer thuis te blijven. Ook is het verboden om met andere teams mee te trainen.

Ik hoop u met dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd en vertrouw op uw medewerking.

Namens het jeugdbestuur,

Met vriendelijke groet,