• J012-1 kampioen eerste seizoenshelft!

 • Op 10 december hadden onze jongens van de JO12-1 een hele spannende wedstrijd tegen HBS Craeyenhout J012-3 te spelen. Uiteraard willen onze trotse jongen de wedstrijd d.m.v. dit stukje met jullie delen.

  Na een half jaar heel erg hard met elkaar getraind te hebben en wedstrijden gewonnen en verloren te hebben, mochten de nummer één en de nummer twee tegen elkaar voetballen. De scores verschilden niet veel. Er stond dus veel op het spel. De winnaar werd kampioen van de eerste seizoenshelft.
  Onze jongens dus :)

  De wedstijd bleef tot op de laatste minuut spannend. Onze jongens hadden meer balbezit. HBS bleef strijden door te verdedigen, ze gaven ook niet op. Beide teams gingen er vol voor ondanks dat de temperatuur rond het vriespunt lag. Zelfs om 08.30 uur bij deze spannende wedstrijd gingen onze jongens er vol voor.

  Het eerste doelpunt werd door sv Houtwijk gescoord. De tweede ook. Wat werd er ontzettend goed samengewerkt door onze jongens. Van de bal pasen tot aan luisteren naar elkaar. Ontzettend mooi om te zien. En voor de derde goal werd ook samengewerkt. Bij dit derde doelpunt hebben wel drie jongens te scoren, totdat er werd gescoord. Er moest gewoon gescoord worden :).

  Ondanks het harde werken van onze helden, werd het toch 1-3. HBS scoorde door in de rechterhoek te schieten. HBS heeft vijf keren geprobeerd te scoren, maar gelukkig is er maar één keer gescoord. Onze toppers hebben dit weten te voorkomen. Onze jongens zelf hebben ongeveer acht keren geprobeerd te scoren. Uiteindelijk werd het toch 1-4. Wat waren onze jongens blij, en terecht :).

  De ouders zullen nog iets leuks voor deze kampioenen organiseren om in een warme en gezellige omgeving nog even samen te zijn en na te kunnen genieten. En uiteraard kijken ze al uit naar het volgende deelkampioenschap!

  Misschien delen ze wel nog een voetbal avontuur :) Maar nu eerst genieten van de winterstop. Tot wellicht de volgende avontuur!