• Jeugd Pagina

• Info Trainingen Juli/Augustus

Jeugd trainingen Juli/Augustus

Bovenbouw (J019-JO14):
    Training is per heden gestopt en wordt op zaterdag 14 augustus hervat, of eerder in dat geval wordt het elftal door de trainer geïnformeerd.

Onderbouw (JO13-JO7):
    Officiele training is per heden gestopt. Men kan echter gewoon doortrainen op de woensdag en vrijdagavond van 18:00-19:15 uur. De training wordt verzorgd door een voetbalschool en enkele trainers vanuit Houtwijk zelf. Bij deze trainingen zijn ook niet leden (vriendjes/vriendinnen/broertjes/zusjes) van harte welkom. De training vanuit de club wordt op zaterdag 14 augustus hervat.

Traningsavonden nieuwe seizoen:
    De trainingsavonden in het nieuwe seizoen blijven de maandag en woensdag (met mogelijk een extra training op de donderdagavond). Het trainingsschema met tijden en indeling van het veld zal voor het aanvangen van de trainingen bekend worden gemaakt.