• Michael Muijen nieuwe Hoofd Jeugdopleiding sv Houtwijk

    Sv Houtwijk is het nieuwe jaar goed van start gegaan met de aanstelling van Michael Muijen als Hoofd Jeugdopleiding.  Michael Muijen start bij de hervatting van het seizoen na de winterstop met zijn werkzaamheden bij sv Houtwijk.

    Met zijn uitgebreide ervaring als trainer bij verschillende clubs op het hoogste niveau, zoals bijvoorbeeld Feyenoord en Sparta en zijn ervaring bij het op en uitbouwen van verschillende Jeugd Opleidingen, meent sv Houtwijk de juiste persoon te hebben aangetrokken om haar jeugdopleiding naar een beter en hoger niveau te tillen.

    Michael zegt daar zelf over:   “Na verschillende gespreken, kreeg ik een goed gevoel bij sv Houtwijk. De warmte van de mensen welke er werkzaam zijn, het enthousiasme waarmee de trainers op het veld staan en de gehele organisatie welke wil werken aan een stabiele en nog verder verbeterde jeugdopleiding en toekomst zijn een aantal redenen waarom de keuze voor sv Houtwijk voor mij niet heel ingewikkeld was. Ik heb er enorm veel zin in en hoop erop vele mooie jaren deel uit te mogen maken van de vereniging en de “familie” sv Houtwijk.

    Het bestuur van sv Houtwijk sluit zich hier graag aan bij en heeft er vertrouwen in dat de komst van Michael zal bijdragen aan een kwalitatief goede jeugdopleiding en een verdere groei waarbij prestatie en plezier hand in hand gaan.