• Crowdfunding Actie

Veel organisaties, bedrijven en verenigingen worden geraakt door de Corona crisis. Ook sv Houtwijk heeft het in het jaar van haar 90 jarig bestaan bijzonder moeilijk. Tot 16 maart was de vereniging een eind op weg om het jaar goed af te sluiten. Met name in de maanden april t/m juni stonden er veel evenementen en activiteiten gepland die hieraan zouden bijdragen. Het Coronavirus gooit helaas roet in het eten.
    Ondertussen lopen onze vaste lasten gewoon door. Met de overheidssteun waar we natuurlijk een beroep op doen en de contributie inkomsten komen we een eind. Maar ruimte voor investeringen of opvangen van financiële tegenvallers is er zeker niet. Rekeningen waar nu uitstel voor gekregen wordt moeten uiteindelijk wel betaald worden. En juist nu is de vereniging geconfronteerd met een fikse financiële kostenpost.
    Vorige week kregen de mededeling dat onze boiler en CV-installatie per direct aan vervanging toe is. Een investering van minimaal 12.000 EURO. Die heeft de club niet. Voor een deel zullen we beroep doen op de subsidiemogelijkheden die de gemeente hiervoor heeft. Maar dat zal niet voldoende zijn om de volledige kosten te dekken. De investering is noodzakelijk en alle lapmiddelen zijn al toegepast. De nieuwe boiler en CV moeten er voor de aanvang van het nieuwe seizoen staan en is daarmee een flinke financiële uitdaging.