• Tournooi sv Houtwijk

Welkom op het thuistournooi van SV Houtwijk.
    Het tournooi zal dit jaar in aangepaste vorm plaats vinden vanwege de Corona perikelen waar iedereen mee te maken heeft. Wij willen de teams (uiteraard na de wedstrijden) en de toeschouwers verzoeken vooral de richtlijnen van het RIVM te volgen en zeker de 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.
    De bal gaat weer rollen en iedereen is benieuwd wat zijn of haar club dit seizoen weer gaat presteren. Hoe zal die nieuwe rechterspits het gaan doen? Is die nieuwe keeper niet iets te zwaar? Gaan we hoog druk zetten of zakken we in?
    Allemaal vragen waar we na dit tournooi waarschijnlijk nog geen antwoord op zullen hebben. U zult het ons niet kwalijk nemen dat wij in het bijzonder benieuwd zijn naar de verrichtingen van ons vlaggenschip met de trainers Richard Douw en Dave Lamens.
    Waar we in ieder geval wel vanuit gaan is dat we op dit tournooi sportieve wedstrijden gaan zien en we een goede mix kunnen vinden tussen de sport en de gezelligheid.
    De tournooicommissie

Dinsdag 17 augustus 19.30